Vizyon / Misyon

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü “İletişim” olgusunun günümüzdeki öneminin bilinciyle hareket eden, çalışmalarını; toplumsal sorumluluk anlayışıyla ve Üniversitemizin ulusal ve uluslararası hedef kitleleri nezdinde tanınırlığının artırılması yönünde sürdürür. Üniversitemizin itibar yönetimine, kurumsal kimliğine ve kamuoyundaki imajına yönelik iletişim etkinliklerini başarıyla gerçekleştirmek temel hedefimizdir. Başta öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimiz olmak üzere, ulusal ve yerel tüm eğitim kurumları ile yönetim organları, kültür sanat çevreleri, gelecekteki öğrencilerimiz ve aileleri, gençlik örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve medya kuruluşları Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün hedef kitleleri arasındadır.