• 05 Ağustos 2011

Ramazan Özel Programına Rektörümüz Konuk Oldu

Sivas’ta Ulusal yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu SRT’nin “Ramazan Özel” programına katılan Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş anlamlı mesajlar verdi. Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Rektör Dökmetaş “Ramazan kardeşliktir, birlikte gülmek, birlikte ağlamaktır. Ramazan tokun açın hâlini bilmesidir, Ramazan şükretmektir” dedi. İlim tahsil etmenin her bayan ve erkeğe farz kılındığını ifade eden Rektör Dökmetaş, “ O hâlde okumak ve her gün okumak, yenilikleri takip etmek dinimizin temel değerlerinden bir tanesidir.” şeklinde konuştu. Sivas Hükûmet Meydanı Selçuklu Tesislerinden canlı olarak yapılan programa İl Müftüsü Yusuf Şahin’le birlikte katılan Rektör Dökmetaş Üniversitemizden de söz ederek Üniversitemizi tercih edecek öğrenciler için bilgi verdi. Rektör Dökmetaş Ramazan’da herkesin yardımlaşması gerektiğini ifade ederek Ramazan ayının Sivas’ta huzur ve kardeşlik, aynı zamanda saygı ve sevgi ortamında geçtiğini hatırlattı ve tüm Sivas halkının ve öğrencilerinin Ramazan ayını kutladı.

Ağustos