• 29 Temmuz 2011

Yeni Bağlantı Yolumuz Hizmete Açıldı

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarımız Sayın Habib Soluk tarafından Üniversitemiz yerleşkesine yaptırılan bağlantı yolu yeni görünümü ile göz dolduruyor. Asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından hizmete açılan bağlantı yolu eski spor salonumuz yan girişinden başlayarak öğrenci uygulama oteline kadar uzanıyor. Bağlantı yolu ayrıca o bölgede yapımı sürdürülen İletişim ve Eğitim Fakültelerimize kadar devam ederek modern bir görünüm kazandırıyor. Yolun özellikle kış aylarında araç ve yayalar için önemli bir hizmet vermesi bekleniyor.

Yerleşke İçerisindeki Tüm Bağlantı Yol İşaretleri Yenilendi

Üniversitemiz içerisinde bulunan yol güzergâhları tekrar gözden geçirilerek yol çizgileri yenilendi. Yenilenen yollar da Üniversitemize yeni bir görünüm kazandırıyor.

Temmuz