Haberler

  • 07 Temmuz 2011

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş TV58’e Üniversitemize Açılan Fakülteler ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Hakkında Demeç Verdi

Rektörümüz Prof. Dökmetaş Bakanlar Kurulu kararı olarak Resmî Gazete’de yayımlanan Üniversitemize açılan Eğitim Bilimleri Enstitüsü hakkında TV58 muhabirlerine demeç verdi. Rektör Prof. Dökmetaş son iki yılda gelinen noktayı değerlendirerek Üniversitemize kazandırılan yeni inşaatların devam ettiğini ve bunların sayısının daha da artacağını söyledi. Üniversitemize açılması düşünülen yeni fakülteler ve bölümler hakkında da bilgi veren Rektör Prof. Dökmetaş, açılan Veterinerlik Fakültemize bu yıl öğrenci alınacağını, Eczacılık Fakültesi ile ilgili olarak da çalışmaların devam etiğini belirterek, fakültenin gelecek yıl eğitimine başlayarak öğrenci alınacağının müjdesini verdi. Zara Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve diğer okul ve bölümlerimizle ilgili olarak Rektör Prof. Dökmetaş öğretim üyesi sıkıntısının da yaşandığını ifade ederek bununla ilgili çalışmaların yapıldığını söyledi.

Rektör Prof. Dökmetaş Üniversitemiz Senatosu tarafından Hukuk ve Mimarlık Fakülteleri için girişimler başlatılacağını aktardı. Üniversitemizde son iki yılda önemli çalışmalar yapıldığını ve mesafeler alındığını söyleyen Rektör Prof. Dökmetaş, Üniversitemizin hak ettiği yere geleceğini, daha güçlü bir üniversite hâline getirileceğini ifade etti. Rektör Prof. Dökmetaş Üniversitemize her alanda katkı veren Sivas kamuoyuna, bürokratlara, kamu kurum yetkililerine, siyasi temsilcilere, hayırseverlere, iş adamlarına ve herkese Televizyon kanalıyla teşekkür etti.   

07

Temmuz

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B