• 05 Temmuz 2011

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş SRT Tarafından yapılan Eğitim Gönüllüleri Tanıtım Programı İçin Röportaj Verdi

Rektörümüz Prof. Dökmetaş, Sivas’ta Ulusal yayın yapan Sivas Radyo Televizyonu (SRT) tarafından Sivaslı “Eğitim Gönüllüleri” Tanıtım belgeseli çekimlerine katıldı. Rektörlük makamında yapılan çekimlerde Tv muhabiri İsmet Yıldırım’a röportaj veren Rektör Prof. Dökmetaş, Üniversitemize kurulduğu günden bugüne kadar destek veren hayırsever iş adamlarının isimleri sıraladı ve desteklerinden söz etti. Rektör Prof. Dökmetaş röportajda Üniversite için toplum, halk, sanayi, üniversite işbirliğinin olmazsa olmazlarından hareketle yola çıktıklarını belirterek son iki yılda hayırseverlerin Üniversitemize oldukça fazla destek verdiğini ve bu desteklerin giderek arttığını ifade etti. Rektör Prof. Dökmetaş, televizyon aracılığı ile bir kez daha bugüne kadar hayır sağlayan iş adamlarımızın isimlerini yâd ederek şükranlarını belirtti ve teşekkür etti.  Röportajın ardından Rektör Prof. Dr. Dökmetaş katkılarından dolayı muhabir İsmet Yıldırım’ın şahsında Sivas Radyo Televizyonu ailesine onurluk verdi.

Temmuz