• 06 Temmuz 2011

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler ve Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın Kreş ve Anaokulumuzun İnşaatında İncelemelerde Bulundular

Geçtiğimiz aylarda Hafik Belediyesi ve Hafikli iş adamları tarafından Üniversitemiz yerleşkesinde temeli atılan kreş ve anaokulun inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hafik Belediye Başkanı Dr. Zeki Aydın Üniversitemize gelerek Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mehmet Baktır, Genel Sekreter Yardımcımız Sami Bozpolat ve Yapı İşleri Daire Başkanımız Mustafa Suata ile birlikte inşaatta incelemelerde bulundular. İnşaat yetkililerinden bilgi alan Rektör Yardımcımız Prof. Yekeler, Başkan Aydın ve beraberindekiler proje haritası ile yapımı karşılaştırarak karşılıklı görüş bildirdiler.

Temmuz

2011