• 04 Temmuz 2011

Hafik Belediye Başkanı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı Ziyaret Etti

Hafik Belediye Başkanı Dr. Zeki Aydın 01. 07. 2011 tarihinde Rektör Prof. Dökmetaş’ı ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet Baktır ve Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat’ın da katıldığı ziyarette Başkan Aydın Hafik Belediyesi tarafından Üniversitemize tahsis edilen Göl Restoran hakkında bilgi verdi. Çevresinde düzenlemelerin yapıldığını belirten Başkan Aydın, Üniversitemize verilen yerin hazır hâle getirilmesinin çalışmalarının bitirilme aşamasında olduğunu ifade etti. Oradaki bazı eksikliklerin hızla giderildiğini belirten Başkan Aydın iki hafta içerisinde Üniversitemize tamamen bağlanacağını söyledi. Rektör Prof. Dökmetaş Başkan Zeki Aydın’a teşekkür ederek tesislerin Üniversitemiz tarafından en kısa sürede ele alınıp onarılıp hazır hâale getirileceğini ve vatandaş ile personelimizin hizmetine sunulacağını söyledi. Rektör Dökmetaş Hafik’te bulunan tesislerin Üniversitemiz tarafından en kısa sürede hizmete gireceğini ifade etti.

Temmuz