• 01 Temmuz 2011

Üniversitemiz Yerleşkesindeki Yeni Bağlantı Yolunda Sona Gelindi

Üniversitemiz yeni yerleşke alanı yapılanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni bağlantı yolu olarak düşünülen, aynı zamanda inşaatları devam eden Eğitim Fakültemiz, İletişim Fakültemiz ile inşaatı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Yabancı Diller Yüksekokulumuz arasında Ulaştırma Bakanımız Sayın Habib Soluk’un katkılarıyla gerçekleştirilen yol güzergâhının yapımı tamamlandı. Asfaltlanma işi yolun oturma süresi sonrası yapılacak.

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Yetkililerle Yemekte Bir Araya Geldi

Yolun yapımını üstlenen Kolin İnşaat firma yetkilileri ve şantiye şefleri Rektör Prof. Dökmetaş ile birlikte öğle yemeğinde bir araya gelerek yolun yapımı hakkında bilgi verdiler. Yolun yapımını da yerinde inceleyen Rektör Prof. Dökmetaş ve Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı çalışanları emeklerinden dolayı kutlayarak teşekkür etti. Rektör Dökmetaş Kolin İnşaat yetkilisine emeklerinden dolayı onurluk verdi.

Temmuz