• 24 Haziran 2011

Üniversitelerarası Kurulun 195. Olağan Genel Kurul Toplantısı Bosna Hersek’te Yapıldı

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Bosna Hersek’te yapılan Üniversitelerarası Kurulun 195. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. 18. 06. 2011 tarihinde yapılan toplantıya Türkiye ve Bosna Hersek Üniversitelerinin rektörleri katıldı. Türkiye ve Bosna Hersek Üniversitelerinin deklarasyonunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Türk Üniversitesinden yaklaşık 225 rektör ve Üniversitelerarası kurul temsilcisi katıldı. Türkiye ile Bosna Hersek Üniversiteleri rektörlerinin görüş ve fikirlerinin değerlendirildiği toplantıda eğitim, araştırma ve kültür alanlarında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Haziran