• 21 Haziran 2011

Prof. Dr. Kaçaroğlu Üniversitemize Veda Etti

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fikret Kaçaroğlu ailevi nedenlerinden dolayı üniversitemizden ayrıldı.  Kaçaroğlu,  adına düzenlenen veda yemeğinde “Cumhuriyet Üniversitesini unutmayacağım” dedi. Sosyal Tesislerde düzenlenen veda yemeğine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte öğretim üyeleri ve arkadaşları katıldı. Yemekte konuşan Prof. Yekeler Kaçaroğlu’nun 1991 yılından itibaren Üniversitemizde görev yaptığını belirterek gitmesinden dolayı üzüntü duyduğunu ifade etti.  ve Üniversitemize uzun yıllar verdiği hizmetlerinden dolayı Prof. Kaçaroğlu’na teşekkür ederek onurluk verdi. Prof. Kaçaroğlu da Cumhuriyet Üniversitesine hizmet etmenin gurur verici bir duygu olduğunu söyledi. Eşinin emekli olması ve çocuklarının İzmir’de yaşaması sonucu ayrılmak zorunda kaldığını ifade eden Prof. Kaçaroğlu, Üniversitemizi hayatı boyunca unutmayacağını dile getirdi. Prof. Kaçaroğlu tüm Üniversite camiasına teşekkür ederek haklarını helal etmelerini söyledi. Bölüm öğretim üyeleri ise konuşmalar yaparak çeşitli hediyelerle Prof. Kaçaroğlu’nu uğurladılar.

Haziran