Haberler

  • 02 Ağustos 2021

Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı Yayınlandı

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılı lisansüstü öğrenci alımı ile ilgili ayrıntıları açıkladı.

 

13 Doktora, 27 Yüksek Lisans ve 9 Tezsiz Yüksek Lisans programında yapılacak alımlar için internet ortamından başvurular 16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

 

Doktora programları; Felsefe, Felsefe ve Din Bilimleri, İslam Tarihi ve Sanatları, İşletme, Maliye, Muhasebe Finans ve Bankacılık, Osmanlı Müesseseleri ve Medeniyetleri Tarihi, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği, Sosyoloji, Tarih, Temel İslam Bilimleri, Türk Dili ve Edebiyatı, Uluslararası Ticaret ve Lojistik.

 

Tezli Yüksek Lisans programları; Arkeoloji, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Felsefe, Felsefe ve Din Bilimleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Göç Çalışmaları, Halka İlişkiler ve Tanıtım, İktisat, İslam Tarihi ve Sanatları, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe Finans ve Bankacılık, Osmanlı Müesseseleri ve Medeniyeti Tarihi, Resim, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği, Sağlık Turizmi İşletmeciliği, Sanat Tarihi, Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Tarih, Temel İslam Bilimleri, Turizm İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Uluslararası Ticaret ve Lojistik ve Yönetim Bilişim Sistemleri.

 

Tezsiz Yüksek Lisans programları; Endüstri İlişkileri ve İnsan Kaynakları, Finansal Ekonometri, Halka İlişkiler ve Tanıtım, İşletme, Kamu Yönetimi, Muhasebe Finans ve Bankacılık, Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği, Uluslararası Ticaret ve Lojistik ile Yönetim Bilişim Sistemleri için adaylar https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/ina_app/ adresinden başvuru yapabilecekler.

 

Yüksek lisans ve Doktora programı sınavları, 27 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. Her iki programın da yazılı sınavı saat 10:00’da, mülakat ise 14:00’te gerçekleştirilecek. 

 

Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Programları Kılavuzu için:

https://www.cumhuriyet.edu.tr/duyurudosya/24597_sosyal_bilimler_enstitusu_lisansustu_ogrenci_alim_ilani.pdf

02

Ağustos

2021

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B