• 14 Haziran 2011

Üniversitemizin Tanıtımı Milliyet Gazetesinde Geniş Yer Bulacak

Üniversitemiz her alanda tanıtılıyor. Üniversitemiz Milliyet Gazetesi Ekonomi ve Eğitim Ekinde geniş yer bulacak. Eğitim, sağlık, kültür, spor gibi birçok alanda tanıtılacak. Milliyet Gazetesi Ekonomi Editörü Fehim Genç 13.06.2011 tarihinde Üniversitemize gelerek Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’la ropörtaj yaptı. Sivas ve Üniversitemizi gelişmiş ve çağdaş bir yer olarak gördüğünü belirten Editör Fehim Genç Üniversitemizin Milliyet Gazetesinde geniş bir biçimde yer alacağını söyledi. Rektör Dökmetaş, Cumhuriyet Üniversitesinin çok iyi yol katettiğini belirterek, sosyal tesisleri ve yerleşkesiyle Türkiye’nin önde gelen üniversitelerden birisi olduğunu belirtti. Üniversitemizin Milliyet Gazetesinin ekinde yer alacağını belirterek, hedefin Sivas’a daha fazla öğretim üyesini çekerek daha fazla öğrencinin üniversitemizi tercih etmesini sağlamak olduğunu vurguladı.

İlk 5000’den Gelecek Öğrencilere Çeşitli İmkânlar Sağlanacak

Üniversitemizi tercih eden öğrenciler ilk bin içinde yer alıyor ise Üniversitemiz Vakfı tarafından yurt imkânının sağlanacağını belirten Rektör Dökmetaş, öğrencilere dizüstü bilgisayar ve burs verileceğini ifade etti. Rektör Dökmetaş iki binle beş bin arasına giren öğrencilere ise bilgisayar ve burs imkânı sağlanacağının altını çizdi.

Haziran