• 13 Haziran 2011

Fen Fakültemizde Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Fen Fakültesi tarafından 09.06.2011 tarihinde Kültür Merkezinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenci yakınları ve öğrencilerimiz katıldı. Törende konuşan Prof. Dökmetaş Üniversitemizin her yönüyle güzel bir üniversite olduğunu dile getirdi. Prof Dökmetaş “ Cumhuriyet Üniversitesinde 5 yıl sonra öğrenci olmak çok daha avantajlı olacak. Hızlı trenin geldiği bir Sivas. Karadeniz-Akdeniz arasında yapılan bağlantı yolu ile Karadeniz’e 1. 5 saatte, Akdenize 4 saatte gidilebilen bir Sivas. Düne göre daha fazla hava ulaşımının olduğu bir Sivas. Sosyal alanları daha da iyiye gitmiş bir Sivas. Öğrenci arkadaşlarımız Sivas’ta zor şartlar altında eğitim gördüler. Tırnaklarıyla kazıyarak başarılı oldular ve mezun oldular. Anne ve babalara teşekkür ediyorum. Öğretim üyelerine eğitimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Genç mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz ise fakülte hakkında bilgi verdi. Prof. Elagöz, eğitim sistemi, derslikler ve laboratuvarlar hakkında da bilgi verdi. Konuşmaların ardından derece girenlere ve diğer mezunlara diplomaları verildi. Öğrencilerimizin diplomalarını Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Dekan Prof. Dr. Sezai Elagöz, fakülte dekanları ve öğretim üyelerimiz verdi.

Haziran