• 09 Haziran 2011

Edebiyat Fakültemizde Mezuniyet Sevinci Yaşanıyor

Mezuniyet törenlerimiz devam ediyor. Fakülte ve bölüm bazında gerçekleştirilen törenlerde Edebiyat Fakültemizin dokuz bölümünden mezun olan öğrenciler aileleriyle birlikte mezuniyet sevincini yaşadı. 08. 06. 2011 tarihinde Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bilal Yücel, öğretim üyeleri, öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı. Törende bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı dört yıl önce bıraktıkları çocuklarını şimdi bilimle donatılmış bir şekilde geri verdiklerini söyledi. Öğrenci velilerine seslenen Toparlı, “Lütfen evlatlarınıza mezuniyet sonrasında iş bulun diye baskı yapmayın” dedi. Öğrencilere hayat üniversitesinin zorluklarını anne ve babalarıyla aşmalarını isteyen Toparlı, Atatürk’ün sevdiği ve güvendiği şehir olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesinden mezun olmanın gurur verici bir duygu olduğunu vurguladı. Prof. Toparlı, öğrencileri yetiştiren öğretim üyelerine ve velilere teşekkür ederek öğrencilere hayatlarında başarılar diledi. Törende fakülte genelinde dereceye giren öğrencilere başarı ve mezuniyet belgeleri verildi. Öğrencilere belgelerini Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Dekan Prof. Dr. Bilal Yücel, öğretim üyeleri ve aileleri verildi.

Haziran