• 09 Haziran 2011

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi tarafından “Mühendislik Hizmetlerinde Harita ve Kadastro Mühendisliğinin Yeri, Önemi ve Sivas Özeli” adlı bir program düzenlendi. 08.06.2011 tarihinde  Fakülte Mavi Salonunda düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gökçe, Tapu Kadastro 20. Bölge Müdürü Mehmet Postacı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Üniversitede önemli bilimsel çalışmaların yapıldığını kaydederek panelin amacına uygun olmasını temenni etti. Rektör Dökmetaş, emeği geçenlere teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler ise programın üniversitemizde yapılmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. Ahmet Gökçe ise bu tür programlara fakülte olarak her zaman destek verdiklerini belirterek panelden çıkacak sonuçların devamının gelmesini temenni etti ve katılımcılara, geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Devlet Demiryolları 5. Bölge Müdürlüğü, Devlet Su işleri 19. Bölge Müdürlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü İl Temsilcileri ile Çedaş Sivas temsilcileri tarafından bölgenin alanlara göre yerleri, önemleri ve diğer durumları masaya yatırıldı.

Haziran