• 08 Haziran 2011

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından 3 Haziran 2011 BESYO Spor Salonunda mezuniyet töreni yapıldı. Çok sayıda öğrenci velisinin katıldığı törene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Okul Müdürü Doç. Doç. Dr. Şükrü Arslan, öğretim elemanları ve öğrenci velileri katıldı. Törende konuşan Rektör Dökmetaş “Zorlu bir dört yılın sonuna gelerek mezun olmayı başardınız. Sizleri yürekten kutluyorum. Ama bu bir bitiş değil yeni bir başlangıçtır. Bundan sonra sizleri daha zorlu bir hayat bekliyor. Bu; yeni bir iş, yeni bir hayat olacaktır. Çıkacağınız bu yeni yolda, yolunuz aydınlık, geleceğiniz parlak olsun” dedi. Mezunlar adına okul birincisi Yeter Mısırlı konuşma yaptı. “Bir Türk genci olarak Atatürk’ün çizdiği yolda ve onun gösterdiği hedeflere doğru yol alacağız. Bizleri bu günlere getiren ve daima yanımızda olan ailemize layık olmaya çalışacağız” dedi. Törende Yüksekokulda dereceye giren öğrencilerimize Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, öğretim üyeleri ve elemanları tarafından diplomaları verildi.

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Merkezi Amfide 01. 06. 2011 tarihinde gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Okul Müdürü Doç. Dr. Adnan Mahiroğulları, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencileri tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek okul müdürü Doç. Dr. Adnan Mahiroğulları ile birlikte öğrencilerin diplomalarını verdi.

Haziran