• 08 Haziran 2011

İlköğretim Okulu Öğrencilerimiz Türkçe Bayrağını Gururla Dalgalandırıyor

Sivas Merkez Vali Lütfi Fikret Tuncel İlköğretim Okulunda Türkçe ile ilgili şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere tören düzenlendi. 07.06.2011 tarihinde gerçekleşen törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak şiir ve kompozisyon dalında dereceye girenlere belgelerini vererek ödüllendirdi. Okul Müdürü Bayram Zafer’in de katıldığı törende Rektör Yardımcısı Toparlı dereceye giren öğrencilere kendi yazdıkları şiirleri ve kompozisyonları okuttu. Duygularını ve heyecanlarını gizleyemeyen öğrenciler yüksek sesle okudukları şiir ve kompozisyonları için Prof. Toparlı’dan tam not aldılar.

Gözümüz Arkada Kalmayacak Prof. Toparlı, “Gelecekte gözümüz arkada kalmayacak. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Türkçeye sahip çıkarak destek veren herkese saygılar sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Haziran