• 08 Haziran 2011

Mezuniyet Töreninde Gökhan Türkmen ve Enver Merallı Sahneye Çıktı

Üniversitemiz 2010-2011 Eğitim Öğretimin sona ermesinin ardından mezun olan öğrencilerimiz mezuniyet belgelerini aldı. Genel Mezuniyet töreninin ardından 03.06.2011 tarihinde Amfi Tiyatro’da iki ayrı konser düzenlendi. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, öğrenci yakınları ve çok sayıda öğrencinin katıldığı konserde Sivaslı Sanatçı Enver Merallı ve Pop sanatçısı Gökhan Türkmen öğrencileri doyasıya eğlendirdi. İlk olarak Enver Merallı öğrencilerle türküler söyleyerek halaylar çekti. Konserde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı sanatçıya günün anısına onurluk takdim etti.

Gökhan Türkmen’i Yaklaşık 5000 Kişi Dinledi

Enver Merallı’nın ardından sahneye çıkan Gökhan Türkmen gece geç saatlere kadar sahnede kalarak unutulmaz şarkılarını öğrencilerimizle birlikte söyledi. Yaklaşık 5000 kişinin izlediği konserde Sanatçı Türkmen konseri izlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sanatçıya Rektör Yardımcımız Toparlı tarafından onurluk verildi.

Haziran