• 07 Haziran 2011

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Töreni

Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu’nda 2010-2011 öğretim yılı mezuniyet coşkusu yaşandı. 02.06.2011 Perşembe günü saat 11.00’de Yüksekokulumuz bahçesinde başlayan törene, İlçe Kaymakamı Salih Ayhan, Belediye Başkan Vekili Ali Akbıyık, ilçe protokolu ve çok sayıda öğrenci velisi ve misafir katıldı. Okul Müdürü Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga, Belediye Başkan Vekili Ali Akbıyık ve Kaymakam Salih Ayhan birer konuşma yaptı. Yüksekokul müdürü, öğrenci ve velileri tebrik ederken, yeni açılacak üç program (Adalet Programı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı, Elektronik Programı) için YÖK’e yapılan başvuruya işaret etti. Belediye Başkan Vekili Ali Akbıyık ve Kaymakam Salih Ayhan da konuşmalarında Yüksekokulun ve öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak ülkemizin geleceği olan gençlerin her zaman desteklenmesi gerektiğini söylediler. Yüksekokulda ilk üç dereceyi okul birincisi Maliye Programı mezunu Ümit Er, okul ikincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı mezunu Nurcan Arslan ve okul üçüncüsü Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı (İ.Ö.) Abdurrahman Kır paylaştı. Mezun arkadaşları adına konuşma yapan Ümit Er, mezuniyet coşkusunu paylaştığı arkadaşlarına bundan sonraki hayatlarında başarı ve mutluluk diledi. İki yılını tamamladığı okulundaki yönetici, öğretim elemanı ve Yüksekokul çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dereceye giren öğrencilere ödül ve diploma takdimini İlçe Kaymakamı Salih Ayhan yaptı. Mezun öğrenciler, diploma takdim töreninin ardından Ümit Er önderliğinde Mezuniyet Andını okudular ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde kep fırlattılar. Öğrencilere oyun ve halaylarında Okul müdürü Doç. Göktolga ve Kaymakam Salih Ayhan da eşlik etti. Öğrenciler mezuniyet mutluluğunu müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek yaşadılar. Mezuniyet töreni okul öğrencilerinden İbrahim Çınar ve Müzik Grubunun sunduğu konser ile son buldu.

Haziran