• 17 Mart 2010

BESYO ÖĞRENCİLERİMİZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

ÜNİVERSİTEMİZ  BOKS  TAKIMI  TÜRKİYE 3.’SÜ OLDU

Üniversitelerarası  Spor  Federasyonunca  10-13  Mart  2010  tarihlerinde  düzenlenen  Boks  Şampiyonasına  41  Üniversiteden sporcular  katıldı. Müsabakalar  sonucunda   Elazığ   Fırat  Üniversitesi 1., Erzurum Atatürk  Üniversitesi  2.  ve Çetin  Irmak yöneticiliğindeki  Üniversitemiz   ise   takım  halinde 3. oldu.  Takımımız  Cumhuriyet  Meslek Yüksekokulundan   Mehmet  Ölmez  ile  48 kg'da 1 Altın, Besyo  öğrencisi   Melih  Ceylan  ile  69  kg'da  1  Gümüş,  Besyo  öğrencisi  Nurullah  Karyağdı  ile  51  kg' da  bronz, Besyo öğrencisi  Muhammet  Karagöz  ile  64  kg'da  Bronz  ve  yine  Besyo  öğrencisi  Abdulkadir   Akın  ile  64  kg' da  bronz   madalya  olmak üzere  1  Altın, 1 Gümüş ve 3  Bronz  madalya  kazandı.  Ayrıca, Bronz  madalya  kazanan  öğrencimiz  Muhammet  Karagöz,  turnuvanın  en centilmen  sporcusu  seçildi.

ÜNİVERSİTEMİZ   JUDO  TAKIMINDAN  2010  YILINA  MADALYALI  BAŞLANGIÇ

13-14  Mart  2010  tarihlerinde  Kayseri’de  yapılan  Üniversitelerarası  Judo  müsabakalarına Üniversite  Judo  takımımız  Öğr. Gör. Aytekin  Sönmez’in  antrenörlüğünde  ve  İlhan  Duran  Karakuş’un  idareciliğinde  78  kg. Nazmiye  Yılmaz, 63  kg. Sevcan  Bakacak, 60 kg. Adem  Şimşek, 90  kg. Hüsamettin  Barlak, 100 Kg.  Kadir  Karaman  ve  100  kg.  A. Osman  Tırnakçı  olmak  üzere  2  bayan,  4  erkek sporcu  ile  katıldı.  Müsabakalar  sonunda  78 kg'da  Nazmiye  Yılmaz  üçüncü, 100  kg'da  Kadir  Karaman  ikinci  oldu. Derece alan  sporcular  ve  Antrenör  Öğr. Gör. Aytekin  Sönmez, Besyo  Müdürümüz  Prof. Dr. Mehmet  Çimen’i  makamında  ziyaret  ederek madalyalarını  takdim  etti. Müdürümüz   Prof. Dr. Mehmet  Çimen, kendileriyle  gurur  duyduğunu  ve  başarılarının  çok  daha  üst  seviyelere ulaşacağından  şüphesinin  olmadığını  ifade  ederek  sporcularımızı  başarılarından dolayı  kutlayarak  teşekkür  etti.