• 07 Haziran 2011

ERASMUS Öğrencileri İçin Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Erasmus Hareketliliği ile yurt dışında eğitim görmeye hak kazanmış öğrencilerimize Oryantasyon Toplantısı düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda 02 Haziran 2011 günü Dış İlişkiler Birim Başkanı Doç. Dr. Üzeyir Ok’un da katıldığı program Ebelik Bölümü Araştırma görevlisi Z. Burcu Bozboğa’nın ikili yakın ilişkiler hakkında öğrencilerimize verdiği bilgiyle devam etti. Dış İlişkiler Birim Sorumluları’nın Erasmus süreci hakkında genel bilgi verdikleri sunum ve öğrenci sorularının cevaplanmasıyla toplantı sona erdi. Erasmus Hareketliliği ile yurt dışına gitmeye hak kazanmış öğrencilerimizi tebrik ediyor ve öğrencilerimizin yurt dışı’nda Sivas’ı ve Üniversitemizi en iyi biçimde temsil edeceklerine inanıyoruz. Toplantıya katılamayan öğrencilerimiz toplantı sunumuna Dış İlişkiler sayfasından ulaşabilirler.

Dış İlişkiler Web: http://intoffice.cumhuriyet.edu.tr

Haziran