• 06 Haziran 2011

Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencileri Rektör Yardımcısı Toparlı’yı Ziyaret Etti

Üstün yetenekli öğrenciler Şiir ve Kompozisyon yarışmasında kazandıkları başarıları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı ile paylaştılar. 02.06.2011 tarihinde Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Refika Atahan önderliğinde ziyarete gelen öğrenciler Rektör Yardımcısı Toparlı’ya şiir ve kompozisyonlarını okudular. Ziyarette ayrıca şiir kitabı çıkaran 10 yaşındaki Şüheda Kurşun, kitabı ile Rektör Yardımcısı Toparlı’dan büyük övgü aldı. Basın mensuplarının görüntülediği ziyarette Prof. Dr. Recep Toparlı öğrencilerin başarısının gurur verici bir duygu olduğunu belirterek Sivas’ta Türkçe bayrağının her zaman dalgalandığını ve Türkçeye gençler tarafından sahip çıkıldığını ifade etti. Öğrencileri Türkçeye verdikleri değerden dolayı kutlayan Prof. Dr. Toparlı şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere Türk Dil Kurumu ve Rektörlüğün teşekkür belgeleri ile çeşitli armağanlar verdi.

Haziran