Haberler

  • 03 Haziran 2011

"Ozon Araştırma Merkezimiz" Kuruldu

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Algoloji Bilim Dalı bünyesinde kurulan "Ozon Araştırma Merkezi" törenle açıldı. Açılışı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı ile Algoloji (Ağrı) Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Caner Mimaroğlu birlikte yaptı. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş açılışta yaptığı konuşmasında "Üniversite hastanemiz binin üzerinde hastaya bakan çok büyük bir hastane. Gönül her bölümle ilgili yeni bir hastanenin yapılmasını arzu ediyor. Anestezi için değişik birimler, bölümler, açılıyor. Ozon tedavi merkezi de bunlardan bir tanesi. Tıptaki gelişmeler Üniversitemizde de hızlı bir şekilde gündeme taşınıyor ve uygulama alanına geçiyor” dedi.

 Türkiye'nin İkinci Büyük Ozon Tedavi merkezi.

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Türkiye’nin ikinci büyük “Ozon Tedavi Merkezi” olduğunu söyleyerek şöyle devam etti. “Buraya gelen hastalarımız dertlerine şifa buluyor. Uzun süre devam eden ağrılar, ağrılı hastaların problemlerinin çözülmesi, yanık olan hastalarda yer yer buna benzer çözümlerin bulunması, bunların hepsi bizim için avantaj" şeklinde konuştu.
Algoloji Bilim Dalı Başkanı Mimaroğlu, ozon tedavisinin vücudun bağışıklık sistemini güçlendirici bir uygulama olduğunu ifade ederek, "Ozon tedavisi dermatolojide, enfeksiyonda, ağrılarda kullanılıyor. Hatta şu anda onkologlar kanser hastalarının tedavisinde kullanıyorlar. Tamamen vücut bağışıklığını artırıcı bir gaz" dedi.
Tıp Fakültesi Dekanı Köylüoğlu ise Hastanemizin bin altmış yatak kapasitesiyle hastalarına daha iyi hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiğini belirterek hastanenin özellikle fiziksel ve teknik alt yapısında ise çok önemli gelişmeler sağlandığını söyledi.

03

Haziran

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B