• 03 Haziran 2011

İktisadi İdari Bilimler Fakültemizde Mezuniyet Sevinci Başladı

2010-2011 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde fakülte, yüksek ve meslek yüksekokullarımızda mezuniyet sevinci başladı. Mezuniyet törenlerinde İktisadi İdari Bilimler Fakültemize bağlı Maliye, İşletme İktisat, Kamu Yönetimi, Çevre Ekonomisi Bölümlerinden olmak üzere yaklaşık 600 öğrenci mezuniyet sevinci yaşıyor. Kültür Merkezinde başlayan ve ilk olarak İşletme bölümü öğrencilerinin diploma aldığı törene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Uzun, öğretim üyeleri, öğrenci yakınları ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Üniversitemizle ilgili geniş bilgi verdi. Eğitimin önemine değinen Rektör Dökmetaş, bundan sonra öğrencileri zor ve meşakkatli bir yaşam süreci beklediğini söyledi. Rektör Prof. Dökmetaş mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ziya Gökalp Göktolga ise İşletme Bölümü hakkında bilgi verdi. Öğrencilik yıllarını unutmamaları gerektiğini ifade eden Göktolga öğrencilerimizi ve ailelerini kutlayarak hayatları boyu başarılar diledi. Konuşmaların ardından ilk olarak bölüm birincisi, ikincisi ve üçüncüsünün diplomaları verildi. Öğrencilerimizin diplomalarını Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş takdim etti.

Haziran