• 15 Mart 2010

Üniversitemize Formasyon Hakkı Tanındı.

Üniversitemiz  Fen  Edebiyat  Fakültesi  Öğrencilerine  Formasyon  hakkı   tanındı.  Geçtiğimiz  yıl   aralarında  Erciyes  üniversitesi  ile  Yüzüncü  Yıl  üniversitelerinin de  bulunduğu  8 üniversiteye  formasyon  hakkı  tanınması  ve  Üniversitemize bu  hakkın  tanınmamış  olması  nedeni  ile  üniversitemiz  yönetimi, basın  yayın  kuruluşları  ve sivil  toplum  örgütleri büyük  bir çalışma  başlatmıştı. Üniversitemiz Senato  Salonunda  gerçekleştirilen  basın  toplantısında  Konuşan  Rektörümüz Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş  ve  Fen  Edebiyat  Fakültesi Dekanımız  Prof. Dr. Bilal  Yücel, Yök’ün,  aralarında  üniversitemizin  de  bulunduğu  18  üniversiteye  daha  formasyon  hakkı  tanıdığını belirtti. Fen  Edebiyat  Fakültesi  Dekanımız  Prof. Dr. Bilal  yücel, üniversite  olarak  formasyon  hakkına  sahip olmak  için  titiz  bir  çalışma  yürüttüklerini  söyleyerek  karardan  dolayı  mutlu  olduklarını  ifade  etti.