• 03 Haziran 2011

Üniversiteler Arası Atletizm Birincisi Kulaksız’dan Rektör Dökmetaş’a Ziyaret

Üniversitelerarası atletizm yarışmasında Üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden BESYO öğrencimiz Alper Kulaksız Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret etti. BESYO Öğretim Görevlisi Ertürk Yamen’in de hazır bulunduğu ziyarette öğrencimiz başarısını Rektör Dökmetaş ile paylaşarak yarışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Dökmetaş öğrencimizin başarısının üniversite adına gurur verici bir duygu olduğunu belirterek BESYO öğretim görevlileri başta olmak üzere yarışmalarda birinci olan öğrencimiz Alper Kulaksız’ı kutlayarak tebrik etti. Alper Kulaksız formasını Rektör Prof. Dökmetaş’a hediye etti. Rektör Prof. Dökmetaş ise başarılarından dolayı öğrencimize onurluk verdi.

Haziran