• 03 Haziran 2011

Anaokulu ve Kreş Öğrencilerimizin Gösterileri Beğeniyle İzlendi

Üniversitemiz Vakfı Anaokulu ve Kreşi öğrencileri yıl sonu etkinliği ve mezuniyet töreni düzenledi. Kültür Merkezinde Düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı, Okul Müdiresi Asuman Bozbıyık, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dökmetaş kreş ve anaokulunun iki yılda büyük ölçüde büyüdüğünü belirterek artık mevcut binanın yetmediğini söyledi. Hafikliler Derneği ve Hafikli hayırsever vatandaşlar tarafından temelleri atılan yeni kreş ve anaokulu binasının eylül ayında açılmasının planlandığını belirten Rektör Dökmetaş, üniversitenin adım adım özlenen bir üniversite hâline geldiğini söyledi. Son zamanlarda Üniversitemize yapılan desteklerden söz eden Rektör Prof. Dökmetaş çocukları yetiştiren aileleri ve öğretmenleri kutlayarak emeği geçenlere teşekkür etti. Okul Müdiresi Asuman Bozbıyık ise derslerde verilen sosyal eğitimlerin pratiğe dönüştürülmesinin önemli olduğuna değindi ve çocukların yıl boyunca yaptıkları bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmalarından söz ederek emeği geçenleri kutladı. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilere yer verildi. Öğrencilerimiz programda yaptıkları gösterilerle göz doldurdular.

Haziran