• 31 Mayıs 2011

CÜSK-Niğde, Hazırlık Müsabakasında Karşı Karşıya Geldi

2011-2012 Sezonunda Orta Anadolu Masterler Ligi’nde yer alacak olan Üniversitemiz Spor Kulübü ile Niğde Masterler Futbol Takımları arasında organize edilen hazırlık müsabakası 29 Mayıs 2011 tarihinde Cumhuriyet Stadyum’unda yapıldı. İlk yarısı karşılıklı gollerle 1-1 sona eren müsabakanın ikinci yarısında, sakatlıklardan doğan zorunlu değişikliklerden sonra kadro yapısı bozulan Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü rakibine 5-2 yenildi.

Günübirlik şehrimize gelen konuk takıma müsabakadan önce Sivas’ın tarihî ve turistik yerleri gezdirildi. Maçtan sonra da her iki takım futbolcuları Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü’nün düzenlediği yemekte bir araya geldiler. Konuk takım yetkilileri, CÜSK tarafından gösterilen misafirperverlik ve yakınlığa teşekkür ederek Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas’tan iyi duygularla ayrıldıklarını ifade ettiler. CÜSK Başkanı ve Futbol Takımı Kaptanı Prof. Dr. Mehmet Çimen de “CÜSK Masterleri olarak, saha sonuçlarını önemsemediklerini, dostluk ve arkadaşlık duygularını ön plana aldıklarını ifade ederek Niğde Masterler Futbol Takımının Sivas’a gelerek kendilerini onurlandırdıklarını” belirtti.