• 27 Mayıs 2011

Vali Ali Kolat Fakültelerimizi Ziyaret Etti

Vali Kolat Kolej ziyaretinin ardından Güzel Sanatlar Fakültesine geçerek Dekan Prof. Dr. Hüseyin Akkaya ile bir süre makamında görüşerek fakülte hakkında bilgi aldı. Vali Ali Kolat’a Dekan Akkaya tarafından ziyaretin anısına ebru sanatı ile yapılmış bir tablo hediye edildi. Resim atölyelerini, Müzik Teknolojisi Bölümüne bağlı ses kayıt stüdyosunu gezen Vali Kolat burada öğrencilerimiz tarafından hazırlanmış Sivas Türküsü kaydını öğrencilerimizle birlikte dinledi.

Fen Fakültesine Ziyaret

Ziyaretlerini Fen Fakültesi ile sürdüren Vali Ali Kolat, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sezai Elagöz’den çalışmaları hakkında bilgi aldı. Elagöz ile makamında bir süre görüşen Vali Kolat, sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Mühendislik Fakültesine Geçti

Mühendislik Fakültesini de ziyaret eden Vali Ali Kolat, burada Dekan Prof. Dr. Ahmet Gökçe ile görüşerek fakülte hakkında bilgi aldı. Fakültenin laboratuarlarını da gezen Vali Kolat, fakültenin ek binasında incelemelerde bulundu.

Mayıs

2011