• 27 Mayıs 2011

Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci Yaşandı

Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet sevincini yaşadı. Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu, Zaralı İş Adamları Derneği Başkanı Fethi Aras, öğretim üyeleri, öğrencilerimizin aileleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Başkan Hüsamettin Gürsoy, mezun olan öğrencilerimizi ve ailelerini kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu ise “2010-2011 öğretim yılında altı bölümle hizmet veren Meslek Yüksekokulumuz 554 öğrenci ile bu öğretim yılını başarı ile tamamlamıştır. Bunda emeği geçen bütün öğretim elamanlarına teşekkür ederim. Hedefimiz bundan sonraki yıllarda daha çok sayıda bölümle hizmet etmek ve öğrenci sayımızı mümkün olduğunca artırmaktır. Bu konuda Rektörlüğümüz son derece büyük çabalar harcamaktadır.” şeklinde konuştu. Mezuniyet töreninde Pazarlama ve Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Yönetim ve Organizasyon Gıda Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Bitkisel ve Hayvansal Üretim bölümlerini birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitiren öğrencilerimize diplomaları ilçe protokolü tarafından verildi. Öğrencilerimizi kutlar, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.