• 27 Mayıs 2011

Üniversitemiz Ulusal Televizyonlarda Tanıtıldı

Üniversitemiz tarafından düzenlenen Tanıtım Günleri vatandaşların yanı sıra Sivasspor- Fenerbahçe karşılaşması için Sivas’a gelen Ulusal Televizyon muhabirleri için de ilgi odağı oldu. Muhabirler maç öncesi Tanıtım Günleri’nin yapıldığı alanı görüntüleyerek, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı ile röportaj yaptı. Samanyolu TV, TRT gibi televizyon kanallarına konuşan Dökmetaş ve Toparlı ilk olarak, Sivas ve Üniversitemize ilişkin bilgi verdiler. Sivas’ta yayın yapan Ulusal Kanallar TV 58, Sivas Radyo Televizyonu ve Sipas TV de aldıkları görüntüleri ve yaptıkları röportajları futbol karşılaşması öncesinde yayımlandılar. Yapılan röportajlarda Sivas ve Üniversitemiz en iyi bir biçimde tanıtıldı.

Mayıs

2011