• 25 Mayıs 2011

Resim Heykel Ve Seramik Sergisi Açıldı

Eğitim Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri, Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yaşar Serin ile Hollanda’da yaşayan Ressam Seyfeddin Soysal tarafından Resim, Heykel ve Seramik sergisi açıldı. Kültür Merkezi Sanat Galerisinde açılan serginin açılışına Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, öğretim üyeleri davetliler ve öğrenciler katıldı.  Sergide konuşan Rektör Dökmetaş üniversitenin özelliklerinden bir tanesinin güzellikleri ve bilimi paylaşmak olduğunu vurguladı. Bilgiyi üreterek toplumun kullanımına sunulmasının önemli olduğunu dile getirerek sanatı her anlamda yaşamak ve yaşatmak gereklidir dedi. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş,  açılan sergide emeği geçenleri kutlayarak serginin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Rektör Dökmetaş sergiyi gezerek eserler hakkında yorumlarını paylaştı ve bilgi aldı. Üç ayrı dalda açılan sergi üç gün boyunca sanatseverlere açık kalacak.