• 25 Mayıs 2011

İlahiyat Fakültemize Hayırsever işadamımız Diş Hekimi Osman Gülaç Tarafından Ek Bina Yaptırılacak

Hayırsever Diş Hekimi Osman Gülaç tarafından Üniversitemiz İlahiyat Fakültesine ek bina yapılacak.   Çok amaçlı konferans salonu, kütüphane ve uygulama camisinden oluşacak ek binanın ön protokolü imzalandı. Rektörlük makamında düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Hayırsever Diş Doktoru Osman Gülaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Bozkuş katılarak karşılıklı ön protokol imzalandı. İnşaat Mühendisi Kazım Tuncay ve Yapı İşleri Daire Başkanımız Mustafa Suata’nın da hazır bulunduğu imza töreninde binanın 3 Haziran Cuma günü temel atma töreninin kararı alındı. Toplamda 2200 metre kare kapalı alanı olacak ek bina,  Fakültenin çok amaçlı alanlarını müstakil hale dönüştürmüş olacak.

Mayıs

2011