• 20 Mayıs 2011

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Törenler ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Törene Sivas Valisi Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Milletvekili adayı eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı İsmet Yılmaz diğer protokol üyeleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Ataya Üniversitemizin çelengini sundu. İl protokolü daha sonra 4 Eylül Stadyumu'na geçerek kutlama programına katıldı. Öğrencilerin şiirler ve marşlar okuduğu programda geçit töreni yapıldı. Törene, Kosova'dan Sivas'a tekvando gösterisi sunmak üzere gelen 1'i Türk 8 kişilik ekip de katıldı.