• 20 Mayıs 2011

İstanbul Bağcılardan Sivas’a Gelen Öğrenciler Üniversitemizde

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından organize edilen “Kuruluştan Kurtuluşa Millî Mücadele İzinde Kültür Köprüsü” gezisi kapsamında 19 Mayıs günü Sivas’a gelen yaklaşık elli öğrenci Üniversitemizi ziyaret ederek yerleşkemizi gezdiler. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı tarafından Senato Salonu’nda karşılanan öğrencilerimiz ilk olarak Rektörlüğümüzün girişinde bulunan tanıtım platformunu inceledi. Bağcılar Belediyesi encümen üyeleri ve Kültür Müdürlüğü yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Prof. Toparlı Üniversitemiz hakkında öğrencilere bilgi verdi. Rektör Yardımcımız Toparlı Bağcılar Belediyesi yetkililerine onurluk, öğrencilerine ise üniversitemizin tanıtımı ile ilgili çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretin ardından öğrenciler üniversitemizi gezdi. Gezide Prof. Toparlı öğrencilerimize eşlik ederek bilgi verdi.