• 18 Mayıs 2011

TRT Okul Ekibi Üniversitemizdeydi.

Her hafta Salı geceleri saat 22.40’da TRT Okul’da yayınlanan ve sunuculuğunu Burhan Şeşen’in yaptığı Genç Forum programı üniversitemize gelerek öğrencilerimizle program yaptı. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrencimizin katıldığı TRT Genç Forum programında ilk olarak Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş Üniversitemizin tarihi, bugünkü durumu hakkında geniş bilgi verdi. Rektör Dökmetaş programda üniversitemize destekte bulunan hayırsever iş adamları ve üniversitemize yaptıkları katkılar hakkında da bilgi verdi. Program öncesinde ayrıca Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş program sunucusu Burhan Şeşen’e onurluk takdim etti.  Öğrencilerin hayallerinin ekrana taşındığı programda öğrencilerin siyasetten spora, eğitimden sağlığa kadar farklı konularda görüşleri alınarak değerlendiriliyor. Program TRT Okul’da 14 Haziran Salı Gecesi saat 22.40’ta yayınlanacak.