• 18 Mayıs 2011

Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya Rektör Yardımcımız Toparlı’yı Ziyaret Etti

Sivassporumuzun 58 numaralı başarılı savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı’yı makamında ziyaret etti. Üniversitemizde yapılan çalışmaları beğeniyle takip ettiğini belirten Yerlikaya, Üniversitemizin giderek büyüdüğünü ve geliştiğini ifade etti. Prof. Dr. Recep Toparlı’nın Türkçemize verdiği önemi ve konu ile ilgili çalışmalarını da yakından takip ettiğini ifade eden, aynı zamanda BESYO öğrencisi olan Yerlikaya başta Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ve ekibini Sivasspor’a ve diğer spor dallarına verdikleri değer ve desteklerden dolayı kutladı. Ziyaretten oldukça memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Yardımcımız Prof. Toparlı, Sivasspor’un ligde kalmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Fırsat bulduğu her vakitte Sivasspor’u yalnız bırakmayarak maçlara gittiğini de ifade eden Toparlı, Yerlikaya’yı çok başarılı bulduğunu belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Toparlı Sivasspor yönetimini, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile kadrosunu Yerlikaya nezdinde kutlayarak, Hayrettin Yerlikaya’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına onurluk verdi.