• 17 Mart 2010

Çanakkale Şehitlerimizi Türkülerle Andık

Üniversitemiz  Sağlık  Kültür  ve  Spor  Daire  Başkanlığı  tarafından  düzenlenen  Hobi  Geliştirme  Kurslarında  eğitim  alan  öğrencilerimiz, Çanakkale  Şehitlerimiz  anısına  Türk  Halk  Müziği  Konseri  verdi. Çanakkale  şehitlerini  anma  etkinlikleri  çerçevesinde  düzenlenen  konsere, Vali   Yardımcısı İsmail  Karadaş, Belediye  Başkanı  Doğan  Ürgüp  ve  Makbule  Ürgüp, Rektör  Yardımcımız  Prof. Dr. Hasan  Elden, Sağlık  Kültür  ve  Spor  Daire Başkanı  Gülderen  Bostancı, öğretim  üyeleri  ve  öğrenciler  katıldı. Öğrencilerimiz   Mehmet  Önder  Çavuşoğlu  şefliğinde  Çanakkale  Türkülerinin yanı sıra, Zafer  Türküleri , Orta  Anadolu, Karadeniz,  Doğu –Güneydoğu  Anadolu  ve  Ege  Bölgesine  ait  birbirinden  güzel  türküler seslendirdiler. Koronun  seslendirdiği  türkülere  eşlik  eden  davetliler, gözyaşlarını  tutamadılar. Konserin  ardından  Vali  Yardımcısı  İsmail  Karadaş, Belediye  Başkanı   Doğan   Ürgüp, Rektör  Yardımcımız  Prof. Dr. Hasan  Elden, Sağlık  Kültür  ve  Spor  Daire  Başkanı  Gülderen  Bostancı   tarafından öğrencilere  ve  saz  sanatçılarına  belge  verilerek  Üniversitemiz  yaka  rozetleri  hediye  edildi.