• 16 Mayıs 2011

Üniversitemiz Gençlik Şölenlerinde 2.Gün Sevcan Orhan Sahne Aldı

Gençlik Şölenimizde İlk gün sahneye çıkan Kubilay Dökmetaş’ın ardından şölenlerin ikinci gününde ise sevilen Halk Müziği ses sanatçısı Sevcan Orhan öğrencilerimizi yağan yağmura rağmen  eğlendirdi. 12.05.2011 tarihinde Kültür Merkezi Amfi Tiyatroda gerçekleşen şölene Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Sanatçı Sevcan Orhan sevilen türkülerini öğrencilerimizle birlikte seslendirdi. Halay çekerek doyasıya eğlenen öğrencilerimiz sanatçıdan türkü isteğinde bulundular. Sanatçı Sevcan Orhan öğrencileri kırmayarak isteklerini zaman zaman yerine getirdi. Konserin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meftuni Yekeler tarafından sanatçı Orhan’a günün anısına onurluk verdi.