• 13 Mayıs 2011

Şölenlerde İlk Olarak Kubilay Dökmetaş Sahne Aldı

14. Gençlik Şölenimiz tüm hızıyla devam ediyor. İlk akşam sahneye çıkan TRT Türk Halk Müziği Devlet Sanatçısı Kubilay Dökmetaş öğrencileri halay ve oyun havaları ile coşturdu. Birbirinden güzel türkülere yer veren Kubilay Dökmetaş, gece geç saatlere kadar konseri sürdürerek öğrencilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konsere katılan Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş öğrencilerin arasına karışarak onlarla sohbet etti ve halay çekti. Rektör Dökmetaş’ı aralarında gören öğrenciler Rektör Dökmetaş ile hatıra fotoğrafı çekindiler.  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Akkaya’nın da katıldığı konserin sonunda Kubilay Dökmetaş’a Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş tarafından onurluk verildi.

Rektör Dökmetaş Öğrencilerle Tavla Oynadı

Konser öncesi satış alanlarını gezen Rektör Dökmetaş ve yönetimi tavla oynayan öğrencilerimizin yanlarına oturarak onlarla kahve içip tavla oynadı.