• 12 Mayıs 2011

Cumhuriyet Türkçe Günleri’ni Düzenleme Kurulu Rektör Dökmetaş’ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Türkçe Günleri etkinliklerini gerçekleştiren Rektörlük Türk Dil Bölümü elemanları Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret etti. Türk Dil Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Emin Eminoğlu Türkçe Günleri etkinliği ve sonuçları hakkında Rektör Dökmetaş’a bilgi vererek katkılarından dolayı teşekkür etti. Etkinliğin ülke genelinde ses getirdiğini ve amacına ulaştığını ifade eden Eminoğlu, desteklerini esirgemeyen herkesi kutlayarak teşekkür etti.

Üniversitemizde yapılan sosyal ve kültürel içerikli etkinliklere Rektörlük olarak destek verdiklerini belirten Rektör Dökmetaş, bu tür etkinliklerin Üniversitemiz açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Rektör Dökmetaş etkinlikte emeği geçen Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Toparlı’ya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Yücel’e ve Türk Dil Bölümü elemanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.