Haberler

  • 12 Mayıs 2011

14. Gençlik Şöleni Kapsamında Sergiler Açıldı

Şölenler kapsamında Eğitim Fakültesi Resim Bölümü tarafından yağlıboya mezuniyet resim sergisi açıldı. Kültür Merkezi sanat galerilerinde açılan sergiye Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, fakülte dekanları ve öğrenciler katıldı. Sergi öncesi konuşan Rektör Dökmetaş öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru olan eserleri sergilemenin gurur verici olduğunu belirterek öğrencilerimizi kutladı ve serginin açılışını gerçekleştirdi. Her iki sergi şölen boyunca sanatseverlerle buluşacak.

Şölen kapsamında ayrıca Üniversitemiz Sivas Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından Moda Tasarım sergisi açıldı. Açılışını Rektör Dökmetaş’ın yaptığı sergide farklı çalışmalar yer alıyor. Kültür Merkezi önünde sergilenen sergi büyük ilgi görüyor.

Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recep Toparlı, Prof. Dr. Meftuni Yekeler, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Çetin Özdemir ve protokol açılışın ardından Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca gerçekleştirilen resim kursu bünyesinde açılan yağlıboya, karakalem ve ebru sergilerinin açılışını yaptılar. Üniversitemizin farklı fakülteleri ve bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin yaptığı sergiyi çok beğendiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş öğrencilerimizin ders dışında sanata verdiği öneme değinerek onları kutladı ve başarılar diledi. Sergiler şölen süresincs açık kalacak.

12

Mayıs

2011

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B