• 12 Mart 2010

Başarılı Öğrencilerimize, Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Verildi

Üniversitemiz  Eğitim  Fakültesi  tarafından  dereceye  giren  başarılı  öğrencilere onur ve  yüksek onur  belgeleri  verildi. Üniversitemiz  Kültür  Merkezinde  gerçekleşen  törene, Rektörümüz   Prof. Dr. İlyas   Dökmetaş, Eğitim  Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Ayhan  Öztürk, Öğretim Üyeleri, öğrenciler ve  veliler katıldı. Eğitim  Fakültesi  Müzik  Eğitimi  Bölümü  öğrencilerinin  verdiği  Konser’in  ardından  veliler  adına bir  konuşma yapan  öğrenci velisi  Murat Kaya, töreni  düzenleyen  herkese  teşekkür  etti.  Verilen ödüllerin  öğrencilerimizi  onur’ e  ettiğini belirten  Kaya, bu uygulamanın  her yıl devam  etmesi  temennisinde  bulundu. Öğrenciler  adına  Konuşan  Okul Öncesi  Öğretmenliği son sınıf  öğrencisi  Narin  Nardan, Üniversitemizde  eğitim  görmekten  çok mutlu  olduğunu  ifade ederek, başta  Rektörümüz olmak üzere, Fakülte  Dekanına ve öğretim üyelerimize  teşekkür  etti. Verilen ödüllerin kendilerini  sevindirdiğini  belirten  Nardan, öğrenci  arkadaşlarına başarılar  diledi. Eğitim  Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Ayhan  Öztürk  yaptığı  konuşmada , verilen  eğitimin  kalitesinden   söz  etti. Öğrencilerimize  eğitim veren öğretim  üyelerimizi de  tebrik eden  Öztürk, öğrencilerimizin  başarılarından  dolayı  mutlu olduklarını  ifade  etti. Dekan  Öztürk, Öğrencilerimizi  yetiştiren  velilere  ve  öğrencilere  teşekkür  ederek, başarılarının  devamını  diledi. Törende konuşmaların  ardından, not  ortalaması 3’ün  üzerinde  olan  öğrencilere  Onur, 3,30  üzerinde  olanlara  ise  Yüksek  Onur  belgeleri  verildi. Başarılı  öğrencilerimiz  belgelerini,  Rektörümüz   Prof. Dr.  İlyas  Dökmetaş,  Eğitim  Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Ayhan  Öztürk  ve Öğretim  Üyelerimizin elinden  aldılar. Toplam 200 öğrencinin  ödül aldığı  törende   ayrıca  veliler  başarılı  öğrencilere  ödül  vermenin sevincini de yaşadılar.

Mart

2010