• 06 Mayıs 2011

Halk Oyunları Ekibimiz Türkiye 4. sü Oldu

Üniversitemiz Halk Oyunları Topluluğu 06-09 Nisan 2011 Tarihleri arasında Antalya Belek’te yapılan Üniversiteler arası Halk Oyunları Grup Yarışmalarında Halay Dalında Düzenlemeli ve Düzenlemesiz Dal yarışmalarına katıldı. 7 Nisan 2011 Tarihinde yapılan ve oyun eğitmenliğini BESYO öğretim görevlisi Ali Tatar’ın, Müzik Düzenleme koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden Rahmet Polat ve arkadaşlarının yaptığı düzenlemeli Halay Dal Yarışmasında Kız Ekibi C Grubu İkinciliği kupasını, 08 Nisan 2011 Tarihinde ise Düzenlemesiz Halay Dal Yarışmasında Erkek Ekibi C Grubu Birinciliği kupasını almış olup Türkiye Finallerinde Yarışma hakkı elde etmişlerdir. 09 Nisan 2011 Tarihinde Tüm Grup 1. ve 2. lerinin de yarıştığı Türkiye Finaline Düzenlemesiz Dalda 14 Üniversite katılmış olup Üniversitemiz Erkek Halkoyunları Ekibi Türkiye 4.sü olarak Üniversitemizi başarıyla temsil etmiştir. Ekibimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.