• 04 Mayıs 2011

Mezuniyet Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi son sınıf öğrencileri tarafından mezuniyet sergisi açıldı. Kültür Merkezi Sanat Galerisinde açılan serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Akkaya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde konuşan Toparlı, sanatın her dalının önemini vurgulayarak sergide emeği geçenlere teşekkür etti ve beraberindekilerle serginin açılışını gerçekleştirdi. Okutman Sevtap Yılmaz önderliğinde öğrenciler Aslı Tüfekçi, Serap Duran, Şerife Adıgüzel, Merve Duydu, A. Kadim Dalak, M. Nazif Karataş tarafından yapılan ve toplam 33 eserin yer aldığı sergi üç gün boyunca sanatseverlerle buluşacak.