• 08 Mart 2010

Hastanemiz Personeli 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, Eğlenerek Kutladı.

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, eğlenerek kutladı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma  Hastanesi Başhekimliği tarafından organize edilen kutlama partisi, mesai saatinden sonra Hastane  Başhekimi Prof Dr. Gökhan Köylüoğlu, Hastane yönetimi, çeşitli birimlerde görevli idareciler, doktor ve hastane personelinin de katılımı ile gerçekleştirildi. Başhekim  Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, hastane çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü programını organize edenlere teşekkür ederek,  tüm bayan personelimizin, kadınlar gününü kutladı. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojisi Bilim Dalı öğrencilerinin seslendirdiği şarkılarla eğlenen hastane personelimiz, etkinlikten duydukları  memnuniyeti dile getirerek, organizasyonu gerçekleştiren idarecilere teşekkür ettiler.