• 26 Nisan 2011

Üniversitemiz Vakfı Koleji Tarafından Resim Sergisi Açıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz Özel Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu tarafından Resim Sergisi açıldı. 23.04.2011 tarihinde Sivas Atatürk Kültür Merkezinde açılan serginin açılışına Vali Ali Kolat, Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, Emniyet Müdürü Kemal Seyhan, Üniversitemiz Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. M. Zahir Bakıcı, Okul Müdürü Asuman Bozbıyık, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesi sergi hakkında bilgi veren Müdür Asuman Bozbıyık öğrencileri kutlayarak sergiye katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi. Öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların yer aldığı sergi iki gün boyunca sanatseverlere açık kalacak.