• 25 Nisan 2011

Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Anatomi Anabilim Dalını Ziyaret Etti

Sivas Atatürk Sağlık Meslek Lisesi yönetimi, öğrencileri ve okul aile birliği Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nı ziyaret etti. Okul aile birliği başkanı Çetin Irmak’ın organize ettiği ziyarette, öğrenci ve öğretmenlere Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi ve asistanları tarafından teorik ve pratik Anatomi eğitimi hakkında bilgiler verildi. Okul Müdürü Ahmet Gülyaşar, kendilerine bu fırsatı yaratan Anatomi Anabilim Dalı mensuplarına okulu adına teşekkürlerini sundu. Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Çimen de Atatürk Sağlık Meslek Lisesi’nin Anatomi Anabilim Dalına ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine eğitim açısından her zaman yardımcı olacaklarını ifade etti.