• 22 Nisan 2011

Prof. Dr. Mehmet Çimen ve Ayhan Tuzlalı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı Makamında Ziyaret Etti

FMV Işık Okulları kuruluşunun 125. yılını kutlama etkinlikleri arasında, “Spora Işık Tutanlar” başlığı altında 2010 yılında sporda iz bırakan insanları seçti. 13 kategoride spor camiasının başarılarıyla tanınmış birçok seçkin isminin bir araya geldiği törene “Fair Play” ödülüne değer görülen CÜSK Sporcusu ve BESYO öğrencisi Ayhan Tuzlalı ile Cumhuriyet Üniversitesinden davet edilen Prof. Dr. Mehmet Çimen birlikte katıldılar. Törende, “Yılın Sporcusu” ödülü Neslihan Darnel’e, “Yılın Takımı” ödülü Erkek Basketbol Milli Takımı’na, “Yılın Teknik Direktörü” ödülü Boğdan Tanjeviç’e, “Yılın Spor Adamı” ödülü Turgay Demirel’e, “Yılın Futbolcusu” ödülü Fabian Ernst’e, “Dünyada Yılın Sporcusu” ödülü Lionel Andres Messi’ye, “Yılın Spor Programı” ödülü %100 Futbol için Güntekin Onay’a, “Yılın Spor Yorumcusu” ödülü Rıdvan Dilmen’e, “Yılın Spor Yazarı” ödülü Mehmet Demirkol’a, “Yılın Hakemleri” ödülü Cüneyt Çakır’a, “Yılın Transferi” ödülü Queresma’ya, “Yılın Sponsoru” ödülü Türk Hava Yolları’na, “En İyi Çıkış Yapan Sporcu” ödülü Cenk Akyol’a verildi. “Onur Ödülü”nü Ampute Milli Futbol Takımı’nın aldığı törende “Hizmet Ödülü”nü Mahmut Özgener, Süleyman Seba, Şenes Erzik aldı. Işık Okulları’nın 125. yılı vesilesiyle yalnızca bu yıla özel sunduğu “125. Yıl Özel Ödülü” ise Bülent Eken’e ve Galatasaray'ın merhum kulüp başkanı Özhan Canaydın adına ödülünü Asuman Canaydın ile torunu Ali Talat Diniz almışlardır. Bu kapsamda Prof. Dr. Mehmet Çimen ve Ayhan Tuzlalı’ı Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Rektör Dökmetaş, Ayhan Tuzlalı’yı kutlayarak başarılarının devamını diledi. Ayhan Tuzlalı’da ikinci kez ödül almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Prof. Dr. Mehmet Çimen “Ödül töreni” hakkında bilgiler vererek, 2 yıl üst üste alınan “Fair Play” ödüllerinin “Cumhuriyet Üniversitesi” için “Önemi” ve “Anlamı” na dikkat çekti.