• 22 Nisan 2011

23 Nisan’da Doğukan Gürbüz Rektör Koltuğuna Oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Sivas Merkez Mehmetçik İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencileri Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’ı ziyaret etti. 5 . Sınıf Öğretmeni Özgür Deveci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Rektörlük koltuğuna oturan Doğukan Gürbüz projelerini sıraladı. Sivas ve Üniversite  ilişkilerini kuvvetlendirmek istediğini belirterek, Hukuk, Siyasal Bilimler, Eczacılık ve Ziraat gibi  Fakültelerin açılması isteğini ilave etti. Genç Rektör Gürbüz, Sivas’ın kalkınmasında üniversitenin aktif rol alınması için çalışmalar yapacağını ifade etti. Rektör Prof. Dr. İlyas Dökmetaş ise Rektör Doğukan Gürbüz’e teşekkür ederek Eczacılık Fakültesinin Bakanlar Kurulu  kararından geçerek  resmi gazetede yayımlandığını müjdeledi. Rektör Dökmetaş ayrıca Rektör Gürbüz’ün Mehmetçik İlköğretim okulunun duvarlarının Üniversitemiz resim bölümü öğrencileri tarafından boyanması isteğini de geri çevirmeyerek, ilgili fakülte dekanları ile görüşeceğini söyledi.  Rektör Dökmetaş Dünya çocukları başta olmak üzere Ülkemiz çocuklarının 23 Nisan Ulusal Emenlik ve Çocuk bayramlarını kutlayarak ziyarete gelen İlköğretim Okulu öğrencilerine günün anısına hediyeler takdim etti.